Зачлени се за повеќе информации

Биди во тек со сите новости, курсеви и академии
Online course
Marketing
| PR | Курс за односи со јавност

Разликата помеѓу ПР-от и публицитетот е што првиот можеш да го контролираш. Научи што е ПР, како да објавиш информации за поединец или организација, како да пренесеш вести или теми од јавен интерес и како да го искористиш ПР-от како маркетинг алатка. Пријави се веднаш!

Започнува на 03.02.2021
4 недели
16 предавања
9600 ден.
Online course
Marketing
| FB + Instagram | Платено рекламирање на социјални медиуми

Ефективно рекламирај на платформите на социјалните мрежи! Овој курс овозможува комплетна обука за рекламирање на FB + Instagram, спонзорирани постови, опции за таргетирање, развој и водење на кампањи. Без разлика дали ќе го примениш знаењето за твоите клиенти или за твојот бизнис, овој курс е задолжителен!

Започнува на 21.01.2021
4 недели
16 предавања
9600 ден.
Online course
Graphic Design
| Adobe Photoshop | Почетен курс за графички дизајн

3 клучни работи за добра фотографија? 1. Добар апарат 2. Добро светло 3. Фотошоп! Одличен курс за почетници! Научи како да работиш во Photoshop и научи ги бескрајните можности на програмот од одличниот инструктор Дани Јанев.

Започнува на 09.02.2021
3 недели
18 предавања
9600 ден.
Online course
3D
| 3D Max | Курс за внатрешен дизајн

3D Max и внатрешното уредување секогаш одат заедно! Со овој курс ќе ги научиш основите на програмот, ќе можеш да креираш и моделираш предмети, ентериери и средини. Нашиот 3D Max ексеперт ќе те научи како едноставно да навигираш низ програмот и набрзо твоите идеи ќе може да добијат форма. Запиши се на курсот по 3D Макс веднаш и научи ја оваа дигитална вештина!

Започнува на 23.02.2021
2 месеци
48 предавања
38700 ден.
Академија за UX/UI Дизајн

Изгради кариера во глобално призната професија - UX Дизајнер. Оваа академија ти го овозможува целосното иницијално знаење за промена на твојата кариера! Започни од нула и стани UX Дизајнер во текот на оваа интензивна 20 неделна обука. Не ти е потребно никакво предзнаење, dont worry we got you covered!

Започнува Февруари 2021
5 месеци
80 часови
3D Game Design

Креирај иновативни и оригинални игри. Влези во светот на 3Д и научи да моделираш, креираш и анимираш во нашата 3D Game Дизајн академија. Ќе користиш разни софтвери, ќе има интересни предавања и домашни задачи од одличниот Андреј Петров. Оствари го својот сон и започни да се стекнуваш со вештини за Game Дизајнер.

images
Академија за Дигитален Маркетинг

Со преку 5 месеци обука, квизови, теорија, практични задачи и чекори ова е една од најсеопфатните академии за дигитален маркетинг. Заврши ја оваа академија и стани специјалист за дигитален маркетинг. Започни да изучуваш се што ти е потребно за да работиш дигитален маркетинг и да водиш клиенти и пријави се тука.

images
Академија за графички дизајн

Без разлика дали сакаш да смениш кариера, да се надоградиш или да отвориш дизајн студио, Rework e вистинското место да се надоградиш. На академијата ќе научиш сè, од лого до припрема за печат, од дизајн за социјални медиуми до дизајн на твоето лично портфолио итн. Почни да го работиш тоа што го сакаш, стани графички дизајнер!

images
images
Прецизна едукација

Можност да ги научиш конкретните алатки и вештини и да станеш професионалец во дигиталниот свет.

images
Напредок во кариерата

Промена на професијата или надоградба на истата? Брз и вистински начин да научиш нови вештини и да се надоградиш.

images
Експерти

Искусни предавачи полни со теоретско и практично знаење стекнато преку повеќе од 10 годишно искуство во нивното поле на експертиза.

Зошто Rework?
images
images

Избери ја твојата иднина

Зошто Rework
  • Не ти треба предзнаење
  • Интензивни програми за стекнување на најнови вештини
  • Специјализирани мали групи
  • Less talk, more rock - практична работа на реални клиенти
  • Користиме современи и најнови технологии
  • Разумни цени
  • Можност за пракса и вработување
  • Кариерни консултации за завршените студенти
Што нудиме?
images

Сертификат

Обуки кои се сертифицирани и сертификат кој детално ја опишува обуката и конкретните стекнати вештини.

images

Пристапност

Обуки со пристапни цени за професионална надградба со дигитални вештини.

images

Примена

Обуки кои се практични и применливи. Покрај теоретскиот дел, работа и примена на знаењето на вистински проекти и задачи за реални клиенти.

images

Заедница

Обуки кои се дел од дигиталната заедница. Голем број на бесплатни вебинари и креативни состаноци и по завршување на обуката.

Аплицирај за ваучер

Пополни ја формата и аплицирај за Rework ваучер, кој може да го искористиш за некои од курсевите или академиите.
Блог