Академии

Промени ја твојата кариера со неколку неделна интензивна програма. Без разлика на твоето предзнаење, Rework ти нуди комплетна и конкретна обука во специфична дигитална насока.

Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009
+389 78 333 243