Курсеви

Стани подобар во тоа што го правиш, научи комплетно нови вештини. Истражи некој од кратките курсеви кои ќе ти помогнат во твојата професионална ориентација.

| WordPress | Креирај ја твојата прва веб страна

Направете своја веб-страница или станете freelancer создавајќи веб-страници на WordPress. WordPress е еден од најпопуларните CMS за градење веб-страници. Со помош на WordPress, можете да креирате страници од нула со различна сложеност и функционалност - едноставни landing pages, страници за портфолиа, лични блогови, веб-страници за услуги или сложени онлајн продавници. Курс за оние кои сакаат брзо да научат како да прават кул веб страници. Откако научивте како да ги користите можностите на најпопуларниот CMS во светот, вие не само што можете да креирате веб-страници од нула за себе, туку и да заработите со креирање на нови или поддршка на постоечки проекти.


  5 недели
  25
  05 Oct 2021
  • Иван Костоски - WordPress developer
15500 МКД

| Career | Пишување на CV и мотивациско писмо на англиски јазик

Оваа обука како фокус ќе го обработува начинот на кој се пишува кратка биографија и мотивациско писмо на англиски јазик со цел на најдобар начин да го отслика вашиот професионален профил, како и корисни и практични алатки како истите да се прилагодат во зависност од тоа за каква работна позиција аплицирате.


  2 недели
  8
  01 Nov 2021
  • Ивана Радиноска - Пишување на кратка биографија на англиски јазик и Пишување на мотивациско писмо на англиски јазик
3600 МКД

| 3D Max | Курс за внатрешен дизајн

3D Max и внатрешното уредување секогаш одат заедно! Со овој курс ќе ги научиш основите на програмот, ќе можеш да креираш и моделираш предмети, ентериери и средини. Нашиот 3D Max ексеперт ќе те научи како едноставно да навигираш низ програмот и набрзо твоите идеи ќе може да добијат форма. Запиши се на курсот по 3D Макс веднаш и научи ја оваа дигитална вештина!


  2 месеци
  32
  01 Nov 2021
  • Владимир Стојковиќ - 3D уметник
15900 МКД

Изминати курсеви

| Adobe Illustrator | Почетен курс за графички дизајн

Зачекори кон нова кариера како графички дизајнер преку првиот курс! Научи ги основите на илустратор и започни да дизајнираш! Супер курс за почетници но и за оние што сакаат да научат нешто повеќе од одличниот Дани Јанев.


  4 недели
  24
  • Дани Јанев - Графички Дизајнер

| PR | Курс за односи со јавност

Разликата помеѓу ПР-от и публицитетот е што првиот можеш да го контролираш. Научи што е ПР, како да објавиш информации за поединец или организација, како да пренесеш вести или теми од јавен интерес и како да го искористиш ПР-от како маркетинг алатка. Пријави се веднаш!


  4 недели
  16
  • Елена Димовска - ПР Експерт

| Adobe Photoshop | Почетен курс за графички дизајн

3 клучни работи за добра фотографија? 1. Добар апарат 2. Добро светло 3. Фотошоп! Одличен курс за почетници! Научи како да работиш во Photoshop и научи ги бескрајните можности на програмот од одличниот инструктор Дани Јанев.


  3 недели
  18
  • Дани Јанев - Графички Дизајнер

| 3D Max | Курс за внатрешен дизајн

3D Max и внатрешното уредување секогаш одат заедно! Со овој курс ќе ги научиш основите на програмот, ќе можеш да креираш и моделираш предмети, ентериери и средини. Нашиот 3D Max ексеперт ќе те научи како едноставно да навигираш низ програмот и набрзо твоите идеи ќе може да добијат форма. Запиши се на курсот по 3D Макс веднаш и научи ја оваа дигитална вештина!


  2 месеци
  32
  • Владимир Стојковиќ - 3D уметник

| FB + Instagram | Платено рекламирање на социјални медиуми

Ефективно рекламирај на платформите на социјалните мрежи! Овој курс овозможува комплетна обука за рекламирање на FB + Instagram, спонзорирани постови, опции за таргетирање, развој и водење на кампањи. Без разлика дали ќе го примениш знаењето за твоите клиенти или за твојот бизнис, овој курс е задолжителен!


  4 недели
  16
  • Мери Шешо - Маркетинг Специјалист

| Google Ads | Курс за Google Рекламирање

Рекламирање/таргетирање преку Google Ads со најголем фокус на Google Search Ads: најмоќната алатка за огласување на потенцијалните клиенти во напредна фаза на куповниот процес. Google Display Ads и Smart Campaigns. Стекни ги потребните вештини за создавање на листи на клучни зборови, рекламирање, развивање кампањи и следење на нивниот прогрес.


  3 недели
  12
  • Слободан Јаќоски - е-Маркетинг Менаџер

| SEO | Search Engine Optimization

Во текот на овој курс ќе се стекнете со стручно знаење поврзано со фундаменталните основи на Search Engine Optimization. Со помош на On-Page, Off-page, и Technical SEO ќе дознаете како успешно да ја рангирате вашата веб страна високо на Google. Особено внимание и фокус ќе посветиме на делот - Wordpress SEO, каде што преку практични совети и проекти ќе дознаете како да ја изберете вистинската SEO стратегија, како да ги лоцирате и таргетирате релевантните клучни зборови и како правилно да ја оптимизирате Вашата веб страна


  4 недели
  16
  • Алберто Петров - SEO specialist
Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009
+389 78 333 243