| 3D Design | Kурс за 3D Дизајн

calendar icon

15/12/ 2020

clock icon

2 месеци

images
Game Девелопер
 • Курс
 • За инструкторот

Во овој курс ќе ја научиш 3D ликовната уметност. Од моделирање до текстурирање и рендерирање и сѐ тоа со помош на бесплатниот 3D софтвер Blender. По завршување на курсот ќе можеш да го примениш твоето знаење на разни полиња како дигитален маркетинг и медиа, архитектонска визуализација, визуелни ефекти и развој на игри.

Сертификатот за завршен курс содржи детално објаснување на курсот и вештини кои се стекнати и можеш да го превземеш на LinkedIn. Со самиот сертификат се зачленуваш во Rework заедницата и добиваш пристап до сите настани организирани од Rework и попуст за курсевите и академиите.

 • Вовед во светот на 3D уметноста и развој на 3D
 • Изучување на Blender interface, навигација низ 3D просторот и користење на алатките
 • Моделирање на едноставни и комплексни форми
 • Текстурирање
 • Анимација
 • Рендер
 • Користење на Blender 3D во дигитални индустрии
 • Работа во полето на дизајн на игри и развој на игри
 • Работа која вклучува архитектонска визуализација
 • Работа за филмска продукција и студио за визуелни ефекти
 • Создавање на промотивни и анимирани видеа за реклами и маркетинг кампањи
 
 
Online course

Времетраење: 2 месеци

Курсот ќе започне на: 15 December 2020

Број на часови: 72

Локација: Козара 4, 1000 Скопје

Контакт: +389 70 399 009

3д и гејм девелопмент специјалист со 10+ години искуство во филмската и гејминг индустријата. Професионално познавање од целокупниот процес на развој на мултимедијални проекти. Пристапот на предавање му е енергичен но методолошки со точно зацртани цели за полесно совладување на материјата и брза акумулација на знаењето од страна на студентите.

Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009