| PR | Курс за односи со јавност

4 недели

Елена Димовска
ПР Експерт
 • Курс
 • За инструкторот

Што е ПР и корпоративни комуникации преку реални примери. Она кое што А1 го работи од аспект на интерни и екстерни комуникации е доста напредно, бидејки е дел од голема групација, па така ќе можеш одблизу да слушнеш за активностите кои се спроведуваат

Сертификатот за завршен курс содржи детално објаснување на курсот и вештини кои се стекнати. Исто така со самиот сертификат се зачленуваш во Rework заедницата и добиваш пристап до сите настани организирани од Rework и попуст за курсевите и академиите.

 • Што е ПР?
 • ПР некогаш и сега
 • Корпоративни комуникации
 • Екстерни комуникации
 • Интерни комуникации
 • Комуникациска стратегија
 • Корпоративни комуникации VS маркетинг комуникации
 • Инфлуенсери
 • Корпоративно комуницирање на социјални медиуми - LinkedIn
 • Односи со медиуми + како да напишете соопштение за медиуми
 • Општествена одговорност - CSR
 • Кризни комуникации
 • Комуникации во време на Covid 19
 • Прес клипинг
 • Буџетирање
 • Одговорен/Вработен за односи со јавност
 • CSR Одговорен/Вработен
 • Медиа Координатор
 • Експерт за корпоративни комуникации
 • Одговорен/Вработен за Брендинг на вработените
 
 
Online course

Времетраење: 4 недели

Број на часови: 16

Локација: Козара 4, 1000 Скопје

Контакт: +389 70 399 009

Елена Димовска е магистер за корпоративни комуникации со над 10 години работно искуство во полето на ПР-от и корпоративните комуникации. Во своето богато портфолио има проекти и соработкa со клиенти од различни бизнис сегменти како што се прехранбена индустрија, финансиски сектор, нафтена индустрија, здравствен сектор, образование и многу други. Моментално Елена е Раководител на одделот за корпоративни комуникации во А1 Македонија, каде што е одговорна за целосната интерна и екстерна комуникација на компанијата. Оние што ја познаваат знаат дека е амбициозна, енергична и динамична и на наше големо задоволство таа е дел од тимот на инструктори во Rework.

 

Едукативни партнер компании

Genera Development LLC Industry Service Tocka.mk Perpetuum mobile Bellina
Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009