| 3D Max | Курс за внатрешен дизајн

2 месеци

 • Курс
 • За инструкторот

За време на овој курс ќе научиш како да го користиш програмот 3DS Max во областа на архитектонската визуализација, поточно за внатрешното уредување. По завршувањето на овој курс твоето знаење можеш да го примениш во областа на архитектурата и дизајнот, маркетинг, продукт дизајн и сл.

Сертификатот за завршен курс содржи детално објаснување на курсот и вештини кои сe стекнати и можеш да го превземеш на LinkedIn. Со самиот сертификат се зачленуваш во Rework заедницата и добиваш пристап до сите настани организирани од Rework и попуст за курсевите и академиите.

 • Изучување на 3DS Max interface, навигација низ 3D просторот и користење на алатките
 • Моделирање
 • Користење на UVW Map
 • Композиција и Камера Settings
 • Креирање на основни и напредни материјали
 • Светло и рендер setup
 • Просторно уредување
 • Текстурирање
 • Работа во областа на архитектурата и уметноста
 • Работа во областа на индустрискиот дизајн и визуализација
 • Работа како environment artist (просторно уредување)
 
Online course

Времетраење: 2 месеци

Број на часови: 32

Локација: Козара 4, 1000 Скопје

Контакт: +389 70 399 009

Повеќегодишно искуство во областа на архитектонската визуализација, продукт визуализацијата и индустрискиот дизајн. Има совесен професионален и енергичен пристап во пренесувањето на знаењето, со цел брзо и ефикасно совладување на презентираниот материјал од страна на посетителите на предавањата.

Едукативни партнер компании

Genera Development LLC Industry Service Tocka.mk Perpetuum mobile Bellina
Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009