| 3D Max | Курс за внатрешен дизајн

01.11.2021

2 месеци

 • Курс
 • За инструкторот

За време на овој курс ќе научиш како да го користиш програмот 3DS Max во областа на архитектонската визуализација, поточно за внатрешното уредување - изработка на ентериер на даден проект од почеток до крај.

Сертификатот за завршен курс содржи детално објаснување на курсот и вештини кои сe стекнати и можеш да го превземеш на LinkedIn. Со самиот сертификат се зачленуваш во Rework заедницата и добиваш пристап до сите настани организирани од Rework и попуст за курсевите и академиите.

 • Вовед во 3DS Max, изучување на интерфејс навигација, asset tracking и main toolbar
 • Импортирање и моделирање преку DWG i JPG фајлови
 • Инсталирање на скрипти и работа со истите
 • Моделирање на ѕидови прозори врати и слично со помош на скрипти и AEC extended алатките
 • Моделирање на кујна
 • Моделирање на елементи како комоди, маси, гарнитури и слично
 • Mоделирање на детали, работа со разни модификатори и нивно објаснување
 • Работа со UVW Map и Unwrap UVW модификатори
 • Изучување на разни типови на композиција нивна примена
 • Изучување на camera settings
 • Изучување на corona sun and sky, работа со различни типови на corona lights и работа со light mix
 • Изучување на render settings
 • Изучување на материјали, нивно детално објаснување и примена
 • Уредување на објектот и местење на камери за добивање на интересни и професионални кадри
 • Изучување на постпродукција во Photoshop
 • Работа во областа на архитектурата и уметноста
 • Работа во областа на индустрискиот дизајн и визуализација
 • Работа како environment artist (просторно уредување)
 
Online course

Времетраење: 2 месеци

Курсот ќе започне на: 01 November 2021

Број на часови: 32

Локација: Козара 4, 1000 Скопје

Контакт: +389 70 399 009  |  +389 78 333 243

Повеќегодишно искуство во областа на архитектонската визуализација, продукт визуализацијата и индустрискиот дизајн. Има совесен професионален и енергичен пристап во пренесувањето на знаењето, со цел брзо и ефикасно совладување на презентираниот материјал од страна на посетителите на предавањата.

Едукативни партнер компании

Genera Development LLC Industry Service Tocka.mk Perpetuum mobile Natura Therapy
Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009
+389 78 333 243