Настани

Биди дел и учествувај во огромнен број на настани кои што ги организира Rework.

| Content Marketing | Уметноста на создавање интерактивни и информативни содржини

Дали некогаш си се чувствувал како да снемуваш идеи за содржини за маркетинг кампањи или за некоја објава? Не си сам! Придружи ни се на бесплатниот вебинар за контент маркетинг со Јован Димитров и научи како да пишуваш релевантни и конзистентни содржини за социјални медиуми, дознај сè што те интересира на оваа тема и што сè можеш да постигнеш со пишување на квалитетни содржини! Се гледаме во понеделник 19:00

| 3DS Max | Бесплатен Вебинар

Дознај повеќе за основите на програмот, како да креираш и моделираш предмети, ентериери и средини. Нашиот 3D Max експерт Владимир ќе ти објасни како да бидеш 3D Дизајнер во 3DS Max!

| Graphic Design | Да се биде Графички Дизајнер - Се што треба да знаете!

Овој вебинар е одличен за секој кој е заинтересиран за започнување на нова кариера во областа на графичкиот дизајн. Без разлика дали сте на почеток и се сеуште не сте сигурни дали оваа кариера е за вас или пак веќе сте подготвени да се впуштите во возбудливиот свет на дизајнот! Приклучи се на бесплатниот вебинар и дознај повеќе за сите предизвици задачи и обврски на графичкиот дизајнер.

| UI/UX | Што е UX Design?

Овој вебинар е одличен за секој кој е заинтересиран за започнување на нова кариера во областа на UI/UX. Без разлика дали сте на почеток и се сеуште не сте сигурни дали оваа кариера е за вас или пак веќе сте подготвени да се впуштите во возбудливиот свет на дизајнот! Приклучи се на бесплатниот вебинар и дознај повеќе за UI/UX.

| Game Development | Бесплатен Вебинар

Дали отсекогаш те интересирало како се креираат и дизајнираат видео игрите? Андреј е тука да ти објасни сè! Каков е процесот на Game Development? Кои се основните поими и програми за развој на видео игри? Процесот на Game Development - oд иницијална идеа преку дизајн до масовна продукција на видео игри. Дали можам јас да станам Game Developer? Приклучи се на бесплатниот вебинар и дознај повеќе за Game Development!

Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009
+389 78 333 243