| e-Commerce |Како да отвориш интернет продавница?

calendar icon

03/12/2020

clock icon

11:00

Дознајте повеќе како да отворите онлајн продавница, кои се законските обврски, исто така дознајте повеќе како да одберете вистинско софтверско решение.

На овој бесплатен вебинар ќе ги поминеме следниве точки:

- Како да отвориш е-Продавница?

- Кои документи ти се потребни?

- Како ќе плаќаат купувачите?

- Фактури или фискални сметки?

- Како да ја рекламирам продавницата на социјални медиуми?

- Можам да ја интегрирам со својот систем и магацин?

- Како да ја интегрирам со мојата банка?

- Презентација на софтверско решение EasyShop

Се што треба да знаете за процесот на отварање и за функционирање на веб продавница на нашиот бесплатен вебинар.

 

Учесници:

Genera Development - Компанија сопственик на платформа за online продавници Easy Shop

Погледнете повеќе на вебсајтот: generadevelopment.com

Safety Consulting  -  Друштво за менаџмент и консалтинг услуги во домен на корпоративното право

Погледнете повеќе на вебсајтот: safetyconsulting.mk

Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009