| Google ADs | Бесплатен Вебинар!

calendar icon

01/12/2020

clock icon

19:00

Google ADS - е најголемата дигитална маркетинг платформа во светот. Постојат многу бројни совети и курсеви но истите може да се застарени и да немаат примелнива функционалност. Затоа го организиравме овој бесплатен вебинар каде нашиот предавач од своето искуство ќе ти ги објасни Google ADs и како тие функционираат во Македонија. Овој вебинар ќе ги помине основите на овој тип на рекламирање и моменталниот начин на 'пуштање' реклами кој функционира.


Пријави се бесплатно веднаш!

 

Никола Бакрачески - Маркетинг специјалист

Genera Marketing - Маркетинг Агенција

Погледнете повеќе на вебсајтот: generadevelopment.com

Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009