| UI/UX | Што е UX Design?

calendar icon

13/01/2021

clock icon

19:00

Од аматер до UI/UX дизајнер: Овој вебинар е одличен за секој кој е заинтересиран за започнување на нова кариера во областа на UI/UX. Без разлика дали сте на почеток и сѐ уште не сте сигурни дали оваа кариера е за вас или пак веќе сте подготвени да се впуштите во возбудливиот свет на дизајнот! Со вас ќе споделиме сè што ќе ви биде потребно да знаете за успешно да ја направите транзицијата и како можете да ја искористите вашата UX супермоќ која можеби и не знаете дека ја имате!

  • Како да знам дали ова е за мене?
  • Колку претходно искуство ми е потребно?
  • Што ми е потребно за да ја направам транзицијата?
  • Do I have UX Superpowers?
Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009