| Graphic Design | Да се биде Графички Дизајнер - Се што треба да знаете!

calendar icon

29/03/2021

clock icon

19:00

Овој вебинар е одличен за секој кој е заинтересиран за започнување на нова кариера во областа на графичкиот дизајн.

Без разлика дали сте на почеток и се сеуште не сте сигурни дали оваа кариера е за вас или пак веќе сте подготвени да се впуштите во возбудливиот свет на дизајнот!

Приклучи се на бесплатниот вебинар и дознај повеќе за сите предизвици задачи и обврски на графичкиот дизајнер.

 

  • Како се станува графички дизјанер?
  • Што работи еден графички дизјанер?
  • Кои се алатките за работа?
  • Кој е процесот на работа на графичкиот дизајнер?

 

Дојди заедно да разгледаме неколку постари дизајни и понови редизајни и да ти одговориме на сите прашања околу Академијата за Графички Дизајн

Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009