| 3DS Max | Бесплатен Вебинар

calendar icon

12/05/2021

clock icon

19:00

Приклучи се на бесплатниот вебинар и дознај повеќе за најкорсистениот програм за 3Д визуализација и за внатрешно уредување.

3Ds Max е најшироко користен програм за 3D Дизајн повеќе од 23 години и сеуште важи за еден од најефикасните кога станува збор за дизајн на игри, реклами и архитектура.

 

Има голем број на предности кои ќе ги спомнеме а се задолжени да го олеснат процесот на моделирање и истиот да е побрз, флексибилен и лесен.

  • Колку време ти е потребно за да научиш да го користиш програмот и да изработиш еден комплетен проект?
  • Како изгледа самиот програм?
  • Interface, asset tracking, main toolbar
  • Моделирaње
  • Рендерирање

 

Дознај повеќе за основите на програмот, како да креираш и моделираш предмети, ентериери и средини.


Нашиот 3D Max експерт Владимир ќе ти објасни како да бидеш 3D Дизајнер во 3DS Max!

Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009