Настани

Биди дел и учествувај во огромнен број на настани кои што ги организира Rework.

Rework заедница

Сметате дека имате некоја интересна тема која би сакале да ја презентирате на некој од Rework настаните или имате потенцијал и желба да станете инструктор?

+389 70 399 009